Impreszum

A honlap és azon található gondolatok, tartalom és Szellemiség Váradi Andrea és Dömötör Aletta tulajdona.

A Családállítás, Személyes Élet-Tér elemzés, RendezésGyógyító Lélek-Tér élmény, Családállítás=Tér képzés, Tér-képzés a Léleknek,  mint fogalmak, Szellemiségek hozzánk tartoznak, ahogy az ezekhez tartozó képzési struktúrák is. Ha szeretnél ezekkel dolgozni, szeretnéd tanítani, jelentkezz nálunk!

Ha szeretnéd hozzájárulásunkat ahhoz, hogy felhasználd Szellemiségünket, az alábbi elérhetőségeken találsz minket:

A honlapot üzemelteti: Talentumok Világa Bt
E-mail: infotalentumok@gmail.com
Székhely: 1108 Budapest Hang utca 2 3/12
Adószám: 24176079-1-42
Bankszámlaszám: 18203435-06028015-40010016
Bank neve: FHB bank
Cégbejegyzés: 01-06-788634 Fővárosi Törvényszék Cégbíróság
Szerver információ: WordPress.com
Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-64224/2013

Szerzői jogok:

Azzal, hogy belép a http://www.csaladallitas-terkepzes, http://www.csaladallitas-elet-ter-rendezes honlapra,  elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója az oldalnak:

A Talentumok Világa Bt, Családállítás-Tér képzés, csaladallitas-szemelyes-elet-ter-rendezes oldal fenntart minden, a weboldalon található tartalom (ideértve különösen a fényképeket, ábrákat és bármilyen szöveges tartalmat) bármely módon történő másolásával és terjesztésével, valamint bármilyen egyéb felhasználásával kapcsolatos jogot. A honlaphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A csaladallitas-terkepzes, és a csaladallitas-szemelyes-elet-ter-rendezes domain név, valamint a “Családállítás=Tér képzés a Léleknek” és a “Családállítás, Személyes Élet-Tér elemzés, Rendezés” névjegy jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása – a hivatkozás kivételével – Talentumok Világa Bt előzetes, és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

A http://www.csaladallitas-terkepzes.com, http://www.csaladallitas-elet-ter-rendezes weboldalon található fenti tartalmak, valamint a fent megjelölt védjegyek  jogosulatlan felhasználása büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Talentumok Világa Bt a Csaladallitas-Terkepzes.com, csaladallitas-elet-ter-rendezes oldal jogosulatlan felhasználás esetén jogszerűen követelheti a jogsértés abbahagyását, az azzal okozott kárainak megtérítését, valamint a felhasználás által elért gazdagodás visszatérítését; továbbá – a Btk. 384-385. §§-ai, valamint a 388. §-a szerinti bűncselekmények bármelyikének megvalósulása esetében – büntető feljelentéssel élhet.