Blog

Itt találjátok azokat a tapasztalatainkat, gondolatainkat, melyeket Családállítás vezetése, és segítői szerepek közben éltünk meg, illetve azokat a megéléseket, melyeket a saját megértésünk, fejlődésünk útján tapasztaltunk meg.

Segíteni szeretnénk nektek, hogy ti eljussatok az egyéni fejlődés útján a megértéshez, megbocsátáshoz, elengedéshez, és ezen minőségeken keresztül a kegyelemhez, amit Önmagatoknak adtok meg, hogy újra tiszta szívvel szerethessetek. 

A családokban lévő mindenféle negatív viselkedés, és érzelem mögött a mélyben egyetlen alapvető érzés bújik meg, és ez a SZERETET.

Nagyon sokszor fordul elő Családállításon, hogy a mély gyűlölet egyszer csak az oldásoknak, megéléseknek, megértéseknek köszönhetően feloldódik, majd átfordul, és a végén kimondásra kerül: “Nagyon szerettelek, és hatalmasat csalódtam benned!” – innen lehet elindulni…

Mindannyian úgy érkeztünk meg, hogy Szerettünk… aztán történt valami, és megváltozott minden.

Családok, történetek, életek… mindegyikben ott van, ott volt, és ha ott volt, most is ott van, a Szeretet. Az alapvető érzés, ami igazi, valódi emberré tesz minket.

Szeretettel osztjuk meg veletek írásainkat, és várunk a Térben benneteket Végtelen szeretettel: Andi & Aletta