Családállítás

A Családállítás a legeredményesebb módszerek egyike, mert tisztán, őszintén mutatja meg a Tér azt az igazságot, ami életünket, családunkat működteti. Ennél fogva fájdalmas is lehet az állítás megélése, mert olyan dolgok kerülhetnek felszínre, amelyekről fogalmunk sem volt előtte. Hazugságok, összefonódások, kitagadások, harag, gyűlölet, meg nem értés egymás felé, és ami a legnehezebb, amikor a titkok kiderülnek. A titokkal szembe nézni, meglátni, hogy mekkora az ereje, nem egyszerű feladat az állítást kérőnek.

Az állítás ideje alatt megélt érzések, érzelmek mélyre hatnak, és olyan blokkokat oldanak ki, ami enélkül talán sosem történhetne meg. A családállítás segítségével, a Térben megjelenő igazsággal együtt lehetünk azok, akinek valójában születtünk. A Térben láthatjuk meg a valódi igazságot családunkat illetően, itt mutatkozik meg, hogy milyen sorsot szántak nekünk, milyen potenciálokkal születtünk. A segítők tisztán tükrözik a családtagokat, és olyan mondatok hangzanak el, melyek az adott rendszerben mindennaposak, megszokottak. Nyíltan jelenik meg az egyet nem értés, a düh, harag. Ez a nyíltság, őszinteség teremt lehetőséget a változásra. Az őszinte érzések, érzelmek feloldásra várnak. Senki nem azért haragszik a másikra, mert jó haragudni… pusztán azért mert valami fáj neki, és fájdalmát ezzel az érzéssel vetíti ki a másikra.

A Térben van lehetőség a változtatásra, feloldásra. Az állítás vezetője oldásokkal, oldó mondatokkal segít feloldani a negatív érzéseket, és elmozdulni az együttműködés, megbékélés, szeretet irányába. Az oldásokban fellelhető válaszok megértést eredményeznek, és spontán oldják fel a feszültségeket. A megfelelő időben kimondva az igazságot, megváltozik minden, és visszaigazodik az egész rendszer a helyére.

Generációkon keresztül nem változott semmi, és most vannak olyan emberek, akik rendet szeretnének az életükben. A családállítás azoknak való, akik akarnak tenni a változásért, képesek szembenézni még ha fájdalmas is, és tenni tudnak azért a mindennapokban, hogy a valós változás otthon, a családban is megtörténhessen.

Mert nem elég eljönni egy állításra, és a saját témát megdolgozni. Az állításban kapott képet haza kell magaddal vinni, és a valóságban is megtenni azt, amit a Térben a segítők megtettek helyettünk. Szembesülni kell, és szembesíteni, még ha fáj is, mert látható eredmény csak a tudatos munkából születik.

Sokan vannak, akik évek óta járnak vissza időközönként segítőnek, hogy a kapott szerepeken keresztül felismerhessék, hogy mi az aktuális teendőjük az életükben. A Tér menedéket nyújt mindannyiunknak, egy olyan hely, ahol a legfájdalmasabb érzéseinket élhetjük meg, a legnagyobb szeretettel körülvéve. Ezért járunk Családállításra, ezért vagyunk családállítók, ezért szeretjük ezt a módszert, ezért szeretnénk megtanítani, és odaadni minél több embernek.

A Tér Végtelen szeretetében bármit meg lehet engedni, meg lehet élni, oda adhatod magadat úgy, ahogy vagy. Kérheted, könyöröghetsz, hogy oldozzon fel, adjon kegyelmet… megtörténik.

Mert az történik, amit szeretnél, és úgy történik, hogy neked a legjobb legyen. Bölcsesség és szeretet találkozik jókor, jó helyen. Talán ez a lényege…

Várunk szeretettel a Térben: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.