Személyes Élet-Tér-Elemzés-Rendezés, Családállítás.

A Családállítás szellemi alapjait megtartva továbbléptünk, és a Teret kinyitottuk új megélési lehetőségekre, tapasztalásokra. Mostantól a klasszikus Családállítási témákon túl, lehetőség van Személyes Élet-Tér Rendezésre is, ami új dimenziókat nyit meg számunkra a Térben.

Az élettér minden ami, aki te vagy. Te a családodban, a szerepeidben, önmagadban, mostani, és előző életeidben. Az élettér a Lélek tere, ami tartalmaz minden információt, és megoldási lehetőséget, amire ebben az életedben szükséged lehet. Ebben a térben benne vagy te, az életfeladat, sorsfeladatod, és az út, amin keresztül elérheted. Személyiség, és Lélek részeid egységes egésze, egy helyen.  

Ahhoz, hogy az életteredet elemezni, és értelmezni tudjuk, hogy megláthassuk a megoldásokat az aktuális szándékodnak megfelelően, a Morfogenetikus teret kell leképezzük, hasonló képen mint Családállításon. Ez a tér annyiban más, hogy a szándéknak megfelelően időtől független, így nem szűkítjük be aktuális élethelyzetre, családra, konkrét kérdésre, hanem a szándék megfogalmazásával kinyitjuk a teret, és befogadunk onnan minden információt, ami az adott ember életterét képezi le. Így komplex összefüggésrendszerek jelennek meg a térben, és ezek értelmezése, ennek megfelelően a tér energetikájának kiegyenlítése olyan válaszokat ad az adott embernek, ami ezidáig nem volt lehetséges. Egyszerre kapunk választ Szellemi, energetikai, Lelki, mentális, érzelmi szinten, sőt még a fizikai szinten is érezhetjük, a változást, változtatást, ami a szándéknak megfelelően megjelenik a térben.

A Lélek feladattal indul el az életbe, és szerencsés esetben úgy térhet vissza, hogy ezt a feladatot teljesítette. Életünk során a feladatot lépésenként tesszük meg, és ezeknek a lépéseknek is meg van a maga üteme. Különböző életszakaszaink vannak, melyek meghatároznak minket, életünket, és főként azt, hogy a feladatunkat beteljesítjük-e. Minden életszakaszra különböző érzelmi, és mentális állapot jellemző, így nem csoda, ha bizonyos gondolatok, érzelmek időnkét felerősödnek, ezzel akadályozva, vagy támogatva tovább lépésünket.

Ha ismerjük az életszakaszokhoz tartozó minőségeket, egyszerűen oldhatjuk meg azokat a feladatokat, melyek ránk várnak éppen. Felismerhetjük érzéseinket, megláthatjuk, hogy milyen aktuális gondolat minták alkotják meg belső, és külső értékrendünket, megláthatjuk, hogy mit szeretne megtapasztalni a bennünk élő Lélek, és mi az, amit a személyiségünk számára elérhetővé, megélhetővé tesz.

A csoport vezetője képes olvasni, értelmezni a térben megjelenő energiákat, tudja, ismeri az életszakaszokra jellemző kihívásokat, ajándékokat, és ennek megfelelően helyre állítja, kiegyenlíti, rendezi a teret. Ha szükséges, oldásokkal, gyógyító mondatokkal oldja a térben megjelenő feszültségeket, mozgatással modellezi a térben megjelenő rendezetlenséget, majd az újonnan felálló rendet. A téma hozó, aki kérte a Személyes élettér rendezést, életében először tapasztalhatja meg, hogy milyen érzés azon a ponton állni önmagában, ahol most neki tartania kell éppen. Helyére kerül, így képessé válik aktuális életfeladatinak ellátására, megélésére. Jól lehet, a térben nincs idő, de életünket a Földön éljük, itt fontos az idő egysége is számunkra. Fontos, hogy a különböző életesemények, megélések, megértések, elengedések a megfelelő időben történjenek meg. Ahhoz, hogy a megfelelő időben a megfelelő helyen állhass, jelenleg még segítség kell, olyan ember, aki egyszerre képes érzékelni a Teret, és összeköti azt az idővel. Segítséget ad ahhoz, hogy megérkezhess a saját életedbe, a saját helyedre, és megismerhesd, és teljesíthesd azt az életfeladatot, amit számodra jelöltek ki. Olyan ez, mint amikor pályaválasztási tanácsadásra megyünk, csak itt a Lélek minőségnek megfelelően kapunk válaszokat arra, hogy merre érdemes tovább lépni, mit érdemes, és mit nem érdemes csinálni. Válaszokat kapunk a bennünk lévő összes kérdésre úgy, hogy hangosan nem kellett kimondanunk, nem kellett még megfogalmaznunk sem.

Egyetlen dolog szükséges: Pontos szándék meghatározás, hogy mi az, amit szeretnénk, milyen belső minőségekkel szeretnénk megismerkedni, megtapasztalni, megélni. A szándék megfogalmazása után minden spontán módon megtörténik, képet kapunk arról a helyzetről, ami a jelenleg van, majd a csoportvezető segítségével kialakul a szándéknak megfelelő új Rend, ami már független a megélt történetektől, családi mintáktól, és már sokkal inkább az állíttató saját belső világáról, aspektusairól szól. Belülről-kifelé építkezve haladunk, belső Rendet teremtve hagyjuk, engedjük, hogy a körülöttünk lévő világban is megjelenjen, tükröződjön ez a Rend.

Egység szemléletben dolgozunk, így a fogantatás előtti időkből indulva, a Leszületésen keresztül, az élet utat bejárva, megtapasztalva, a tudatos Felszületéssel ér véget egy élet. Ezek a fő szakaszok, melyek kisebb szakaszokra bomlanak, majd újra összeolvadnak, egységessé válnak. Ez a kibomlás, és újra eggyé olvadás maga az életünk, az életünk fonala. Ennek mentén élünk, tapasztalunk, és ennek harmonikus vagy diszharmonikus állapotnak köszönhetően vagyunk elégedettek, vagy elégedetlenek sorsunkkal, életünkkel.

A személyes élettér elemzéssel, rendezéssel segíteni, támogatni szeretnénk az egyéni belső folyamatokat, és lehetővé tenni ezzel az Önmegvalósítást, a saját elrendelt út bejárását, a tudatos, boldog életet.

A családállításhoz hasonló módon csoportban dolgozunk, és a csoport vezetője vezeti a folyamatokat. A jelen lévő segítők, egyéni megéléseikkel, tapasztalásaikkal segítik, támogatják a folyamatot, a csoport vezetőjével együttműködnek, hogy az állíttató szándéka megvalósulhasson, belső világában, életében az új Rend felállhasson, megvalósulhasson.

Amennyiben úgy érzed, hogy számodra egy új nézőpont, tapasztalás szükséges a tovább lépéshez, gyere és ismerd meg Személyes életteredet, tegyünk benne Rendet!

Időpontokat itt találod: https://talentumok.com/csaladallitas-szemelyes-elet-ter-rendezes-idopontok/

Helyszín: Feelwell centrum, 3. kerület Laktanya utca 4. 4. emelet

A program Házirendje megegyezik a Családállítás házirendjével, amit itt olvashatsz: https://talentumok.com/csaladallitas-szemelyes-elet-ter-rendezes/a-csaladallitas-hazi-rendje/

A programon való részvételhez előzetes regisztráció szükséges, amit az alábbi elérhetőségeken tehetsz meg:

Telefon: 06-20-410-05-07, e mail: infovaradiandi@gmail.com

Várunk szeretettel a Térben: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.