Családállítás után…Tér képzés a Léleknek.

Családállítással kezdődött…

Amikor még azért jöttek az emberek a Térbe, hogy megláthassák a családban lévő kötelékeket, a sok-sok bennük felmerülő kérdésre választ, megoldást reméltek. A mező, a tér segített. Megmutatta az összefüggéseket, segítette és támogatta a kibéküléseket, rendezte a családokban meglévő rendezetlenségeket. Az állíttatók, és a segítők is mély megértéseket, és valódi válaszokat kaptak az együtt töltött időben. Dolgoztunk… átadtuk magunkat az érzéseknek, és ennek megfelelően a Tér vezetett bennünket. Hagytuk, hogy vezessen, hagytuk, hogy megtörténjen.

Sokszor nem is tudtuk pontosan, hogy merre is megyünk előre… mert nem lehetett látni, sőt még érezni sem. Mégis mentünk, haladtunk oda, ahova a Lélek vezetett minket.

Családi Lélek… aztán valami sokkal több lett. Kitágult minden, és egy teljesen új minőség született. Ebben az új minőségeben sokkal többet lehetett látni, érezni, tapasztalni, kérdés nélküli válaszok születtek.

Misztérium… a Leszületés Misztériuma. Amiben megélhetjük, és közvetlenül megtapasztalhatjuk, hogy mi is a csoda… az, hogy sosem, egyetlen másodpercre sem vagy egyedül, és hogy az Egység ott van mindenhol körülötted. Az iker történetek, melyek nem véletlenek, nem százalékos arányban képződő véletlenek, hanem egyértelmű az, hogy csak így történhetett. Csak így kezdődhetett el az élet… EGYÜTT… mert minden a Mindenségben az együttben születik meg, egyedülben nem történik semmi sem, mert az egyedül, az terméketlen. Újra és újra megéltük, átéltük, és ezáltal egyre jobban megértettük. Mindent. Magunkat, a lényeget, a világunkat az embereket. A kérdéseket. Válaszok születtek. Olyan válaszok, olyan kérdésekre, amit nem is mi tettünk fel.

Itt, talán ezekben a pillanatokban kerültünk először igazán közel a Tér Misztériumához, és a Lélekhez. Ahhoz a minőséghez, amitől emberré lesz az ember… mert igen van olyan is, akinek nincs Lelke…vagyis neki nincs kapcsolata a saját Lelkével. Mert odaadta, eladta, elcserélte. Lemondott róla, hogy egyéleti ember mivoltában boldog lehessen. Láttuk, megértettük, elfogadtuk, hogy igen, ilyen is van.

Lélek…Mi a Lélek? 

“Talán a  nagy egész egyetlen parányi része. Rész, és egész egyszerre. A végtelen idők lenyomata, emléke. Tapasztalások, bölcsességek ismerője.  A mindent tudó része az embernek. Az emlékeink őre.

A Lélek az a valami, aminek egyértelműen érezhető a hiánya, vagy jelenléte. Vele, általa mássá lesz az ember. Amikor jelen van, kitágul minden, amikor nem érzed jelenlétét, szinte elveszel a semmiben.  Feloldódsz, eltűnsz, valami megszűnik benned…

Érzetek, érzések, megértések, felismerések, tapasztalások, találkozások. Szeretet, szerelem, kiteljesedések. Kreativitás, erő, felszabaduló energia. Alázat, szolgálat, kegyelem.

A Mindenség szívdobbanása benned. A szívedben. Amikor érzed, hogy áramlik, lüktet, az élet. 

A mindennapok csodálatos pillanatai, meglátni egymást a másik szemében. Felfedezések, megismerések. Kapcsolódások.

A Lélek az a valami, amiért érdemes élni, amiért érdemes akár mindent odaadni, tanulni, fejlődni, tapasztalni. Ha kell meghajolni, elengedni, megbocsátani. 

A Lélekkel való találkozás az a pillanat, amire mindig emlékezni fogsz, és majd egyszer a távoli időben újra felismered, amikor éppen ott lesz veled.

A Lélek benned, és bennem a közös pont, amit felismerünk mindketten ugyanabban a másodpercben, és ha csak egyetlen pillanatra is, de emlékeztet mindkettőnket:

Az indulásra, az Otthonra, a feladatra amit mi vállaltunk el.

Mi a Lélek?

Az életet adó levegő az embernek, a földi létben.”

Családállítással kezdődött… Tér képzés lett belőle a Léleknek. 

Amikor a Lélek megjelenik a Térben, egyértelműségek történnek, és ennek köszönhetően spontán megoldódik minden. A Lélek ilyen…egyértelmű számára a SZERETET igazi, valódi jelenléte, és a szeretet valódi fényében megoldások, válaszok születnek, meggyógyul minden, és mindenki a Térben.

Ha Családállítást szeretnél, itt vagyunk, szeretettel várunk téged!

Tér képzés a Léleknek… csak nálunk, velünk együtt lehetséges…mert bejártuk azt az utat, ami a Lélekhez, a Lélek Terében végzett munkához elengedhetetlenül szükséges.Gyere, és mi megmutatjuk neked, oda vezetünk téged. Tapasztald meg, éld meg, és mond el mindenkinek, hogy IGEN, ez lehetséges!

Végtelen szeretettel: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

Családállító=Tér képző a Léleknek.

www.talentumok.com

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.